Känslor

-Avund- Djup minnsunsamhet som man ofta rationalliserar, "Nej, jag vill inte att hon ska ha en sån fin bil, men det är bara för att hon är så bitchig!".

-Svartsjuka- Kan, om man låter den blomstra, äta upp en bit för bit. Tanken på din älskade med någon annan kan vara smärtsam, det enda man kan göra är att släpp det.

-Stress- Orsakas oftast av dålig planering. Bättre planering= mindre stress.

-Sorg- Saknaden av någon eller något, kanske en gammal vän och ert förhållande eller en bortgången person.

-Ensamhet- "There's a differens between beeing alone and beeing lonely" heter det på engelska, och precis så är det. ensam kan man vara i ett rum fyllt med folk. Det är hur många människor man har med sig i sitt hjärta som spelar roll.

-Hopplöshet- Absoluta botten. Inget känns meningsfullt och man ser inget ljus i vardagen.

-Lycka- När man inte känner något av det ovanstående.





POK




Nu är vi tillsammans:) GRATTIS OSS!!!

Grå, grå, grå...

Idag var det latinprov. Jag hade pluggat totalt en timme till det, men det gick faktiskt bra:) *PUH*

Jag blev inspirerad av POK idag:) Han piercade tungan, näsan och örat, så jag blev PIERCINGSUGEN! Och eftersom öronen är det enda jag än så länge får pierca var det också örat som fick ett litet smycke. Mitt femte hål, and I'm working on more:)

Försökte träna också, utan större framgång.. När jag kom dit var gymmet SMOCKAT . Det var jätteppinsamt, jag bara stod där mitt i smeten och visste inte var jag skulle ta vägen! Usch! Så jag fick gå därifrån.. Men jag träffade Jw iaf, så vi gick och kollade lite julsaker. Det är så fiiiint!

I morgon blir det POK-träff med film och.. ja, film helt enkelt:) Men först; en underbart rolig skoldag! (O.B.S detta är en lögn då "roliga skoldagar" inte existerar)

Ha det bra och försök att tänka ljusa tankar fast än det är så kallt och mörkt. Snart är våren här! /Flickan Fabruari

RSS 2.0