Rubrik? Kommer fan inte på nån idag....

Åhhhhhh! Datorn laggar , jag svettas och jag är trött. Jag borde duscha, plugga och gå och lägga mig, men jag kollar på Gray's anatomy istället. ka nog äta något också...
Var hos Hedvig idag på tårt-fika, jäääätemysigt! Superkul initiativ Hedvig, det tackar vi för!
Igår åkte jag till Martin<3 med semlor och godis, vi hade semmelkväll och mys:) Blev lite stressigt i morse då jag inte höde de första fyrtioelva gångerna klockan ringde, så vårt hejdå blev lite kort. Vanligtvis myser vi i sängen en stund, går upp och äter frukost tsm och sen går vi. Imorse blev det inget gos, ingen frukost. Sug.
Och så har jag äntligen skrivit in mig på körskolan! OCH skrivit personligt brev till Ica Nära om sommarjobb. Kanske allt ordnar sig iaf?

Puss på er!


Lämna semlor och kanske smaka?

Hemma hos Martin igen. Verkar som att jag bara har tid och lust att blogga här... Är här för att lämna lite semlor, och är jag snäll kanske jag får stanna och smaka en också;)

Så orkar inte skriva mer, skulle bara skriva lite för att vara bättre än Martin SOM ALDRIG BLOGGAR!! Känn dig utmanad, FJANT! (Iofs står han bakom mig...)


PUSS PÅ ER!

London



Sådär ja! Då var det bokat och klart! Den 4 mars drar jag och Martin till LONDON! Tre nätter, fyra dagar, boende, flyg; 2483 kr. Great deal! det kommer att bli sjukt roligt:) MEN! Vi sitter här i Martins soffa och har laddat ner google earth för att kolla var saker och ting ligger, tex Madame Tussaud, och JÄKLAR vad många gator det finns! Vi kommer att vara lost in London till 89% av tiden. Men men, kommer vi helt åt helvete kan vi ju alltid ta en taxi:)  (Martin säger:Då måste ajg ha på mig mina nya skor när jag är där! Fortsätter; Men då måste JAG! (påpekar mitt stavfel i föregående mening som jag, bara i ren trots, SKITER I)) det var allt för idag tror jag. Kanske ska kolla runt lite till på nätet, sen lutar det åt att gå ner och tända en brasa och mysa, det är KALLT! Först måste Martin kolla om det finns ved...: *puss, går ner för trappen, skriker SVAR NEJ; DET FINNS INTE!* Fan. Då får jag antingen gå  och hämta eller försöka tvinga ut honom.. Gissa vilket jag tänker prova först?;)

Chiao!

Där ska vi bo:)

Kanske det syns bättre såhär?




Fika, skor och PS

Åhhh varför kommer jag inte in på bilddagboken? Så jävla störande! Jag vill ju se på bilder....
Har varit och fikat med min gode vän Stina idag, jättemysigt! Det blev äppelpaj och kaffe; mums! När jag kom hem hade mina skor från Ellos kommit. Jag tror att de är lite för stora, jag har inte bestämt mig än.Jag har typ 38 OCH EN HALV, så 38 är för litet och 39 är förstort. Wow, dagens I-landsproblem right there! Så nu sitter jag med skorna på och Photo Shop-ar och känner efter om jag ska byta dem eller inte. Jo men jag byter! Kanske... Martin köpte också skor, så jävla snygga! Synd att vi inte har samma storlek..XD

Enj nu jäklar ska jag in på BDB!


Puss
Martins fiiina skor. Är de inte underbara?
Min skoMina skor.

Måndag

Ont i huvudet idag igen, vaffan är det här? Jag och Martin kom fram till att det med stor sannorlikhet är baksmälla från förra helgen (NOT). Ska till Johanna Eklöf ikväll. Bada badtunna och prata skit med henne, Jw och Amanda, just like old times. Hoppas huvudet slutar värka innan dess... Jag hittade ingen resa igår, så jag och Martin ska till någon resebyro i morgon och se om det finns något skojj att få tag i.


Min lilla Martin länkade detta till mig idag och alla som vill ha ett gott skratt bör kolla in detta:  http://www.youtube.com/watch?v=txqiwrbYGrs&feature=channel_page
Det är en kille på sju år som precis varit hos tandläkaren och dragit ut en tand. Han är helt stoned på medicinen han fått! Pappan filmar det hela, hur kul som helst! Och med detta lilla tips lämnar jag er för idag, ska nog äta någt och ta en huvudvärkstablett...

Chiao!

Glass och resa

Sitter och äter Ben &Jerrys och söker sista minuten till London. Huvudet värker som fan. Jeero sitter bredvid datorn och glor på mig:)  Jag och martin var ute och åt middag igår, hur mysigt som helst! Alla hjärtans dag<3 Jeero fick stanna hemma den här gången:)

Nu ska jag leta vidare. Wish me luck!
Kärlek<3

Jeero

Hello!

Igår åkte jag ut till Martin för att spendera kväll och natt med min favoritgrabb. När vi legat i sängen en stund och jag återvände dit efter att ha varit på toa låg den här snubben på min plats i sängen med en lapp på magen. Den innehöll information om.. varelsen;





JEERO
Jeero wants to hang out with you. Why? He needs you. Jeero thinks life is so complicated so he needs you to comfort him. Wage and Babo ask him so many questions, and he isn't sure what makes them tink he has any of the answers. Maybe they think his red nose means he's Jeero the wise. Well he's not. What time it it? Jeero doesn't know. How do you get from here to there? Don't ask!... Jeero doesn't know. Jeero just wants to sit on the couch with you and eat some snacks, is that too much to ask?

HUR FULSÖT?? Jävligt! Han fick följa med och handla sen:) Här är ett kort på honom bland chipsen. Kolla gärna in "bortsprungen" på bilddagboken för alla bilder (jag dokumenerade flitigt vår ICA-upplevelse). Och nej, vi är inte utveckligsstörda :)









Avslutningsvis vill jag tacka Martin för den underbart mysiga kväll vi hade igår, som innehöll Jeero, ICA-tur, inrökning av vardagsrum och lite fruktsallad. DU ÄR BÄST!

Och förresten! Alla borde få ha en Jeero, och alla borde få uppleva en Martin<3

Jag hoppas att ni är lyckliga! Chiao!

Fast vid datorn




Jag har smitit hit till datorn nu, min lilla fristad. Jag bestämde på bussen att jag inte skulle sätta mig här utan börja plugga BUMS när jag kom hem. Sen motiverde jag ett stop vid datorn med att "jag måste ju faktiskt skriva ut från Wikipedia om Rousseau". M, så gick det! Nu sitter jag här, med mystofflor på fötterna, lyssnar på musik och pratar med Fredrik på msn. Jag fattar inte hur man kan fastna här så lätt!!
Det är så mycket nu. Prov hit och prov dit, massor av läxor och saker som ska vara klart. MEN JAG VILL INTE. Jag vill inte plugga, har inte lust att lära mig. Jag vill hellre ligga under täcket med Martin och prata om vad som skulle hända om alla i världen vore getter, diskutera vad vi skulle ha för regler i vår egen värd och pussas oskyldigt. Jag vill bara vara.
Meeeeeeeeeeeeen nu är detta inte möjligt, så det kanske är bäst att jag tar tag i det jag har att göra!


Jag ska bara kolla bilddagboken först...;)

Tjenis!

Det blev måndag

Det är den 9 februari 2009, två dagar efter min efterlängtade 18-årsdag. Jag har suttit och plugat franska till det prov jag missade i fredags för att jag var sjuk, men nu lessnade jag på  det. JAG MÅSTE LEKA AV MIG I PHOTO SHOP!

Min 18-årsdag var jättelyckad! Mårten (min lilla kusin, 1 år) kom till mig, gav mig blommor och dammsög lite:). Är det inte underbart hur man kan bete sig när man är så liten? Har man lust att dammsuga när man är hemma hos någon så gör man det, är man kissnödig så kissar man, varesig man har blöja eller inte, och fiser man så gör man. Haha helt underbart! Och tack till alla på min fest som var med och skapade en så mysig stämning! Jag fick en gitarr och det roligaste som hände under hela kvällen var att Johanna spräckte läppen när hon skulle "lukta på bordet" och det visst kom lite fortare än hon trott. Haha var vi kanske lite på lyset, fröken Wall? Jag hade också mitt första bråk med min fina Martin, men jag tycker att vi löste det bra. Så smooth som allt har flutit på hittills var det fan upplagt för lite fight. Ibland måste gränserna testas och man måste lära sig att arbeta ihop fastän man är oense. Tillsammans i strid, även om vapnen riktas mot varandra.

Så all and all har jag haft en TOPPENHELG som avslutades på ett jävligt ojuste sätt; det blev måndag.

To hell with mondays!

Chiao!

Jag och
Jag och "Läppspräckaren" för hundra år sedan:)

Plötsligt händer det

Wow, det här med blogg verkar inte vara min grej. Men varför?

Jag tror att det har att göra med datorers hat mot mig. Allt jag gör på datorn tar hundra år för det ska tamejfan alltid krångla! Så jag orkar inte ta tag i det helt enkelt...Men nu tyckte jag att det var dags att skriva en rad då jag faktiskt snart fyller 18! Den 7 februari blir jag myndig och då jäklar ska det festas!

Sen jag skrev sist har jag skaffat kille (Martin<3) och tagit hål i tungan, men jag orkar inte fördjupa mig i någon av händelserna just nu då jag sitter uppe på övertid. Fan, jag har inte gjort latinet till imorgon...

Nej, nu pallar jag inte mer. Nu ska jag bara försöka få upp den här jäkla texten utan krångel och sen bums i säng.

Toodles!




RSS 2.0