Magpumpning och jul

Hej igen! Jag är nu inne på andra dagen på min första lediga helg på14 dagar, and I'm LOVING IT!! Jag har städat inför julen som närmar sig med stormsteg. Men, som vanligt, tappade jag lusten när det kom till dammsugningen, så den är kvar. -Jag hatar att dammsuga-

Vi var hos Jw igår, hade jättetrevligt! Vi bakade bla tryfflar och fudge på drygt ett kg chocklad!! Kände mig lagom tjock den kvällen!

Idag har jag också försökt få tag på en kompis som skickade ett sms inatt om att han fått en allergisk reaktion mot något och var tvunget att magpumpas, och sen svarade han inte i telefonen. Orolig? JA! Men nu har han ringt, så jag vet att han lever:) Tur det, annars hade han fått SPÖ! Ur getting under my skin.

Puss på er, hör av er om ni magpumpats så jag vet att ni är ok!/ Flickan Februari

Värme från snö

Lördagkväll kl 23.00. Antar att många är ute och festar nu. Men inte jag:) Jag sitter framför datorn och tar det lugnt efter en hel dags arbete. Mina knogar är röda och svider av allt det vatten de under dagen fått utstå. Diskvatten och när jag tvättar händerna. Jag blöter ned dem och torkar dem minst 25 ggr/timmen. Och i morgon är det samma visa igen. Men men, jag får ju nästan betalt för det!

Igår, fredag, var en mycket trevlig dag. Snön föll med lätta flingor till marken och skapade ett ljus vi inte sett på länge. Jag vet inte om det var det faktum att jag sovit sex timmar längre än jag brukar natten innan, sällskapet jag haft på stan' eller den friska luften; något var det som fick mig att hysa en outgrundlig kärlek för denna värld. Jag kunde inte låta bli att le när jag på den isiga marken spatserade hem från bussen. Kunde inte låta bli att sträcka ut tungan och låta en flinga landa på den. Det kändes som att vara barn igen, kändes som att den naiva och starka tron på alltet återvände till varje cell i min kropp. Slutade inte le, och undslapp ett litet fniss. Jag älskar att må bra! 

Se varje snöflinga som en chans att blicka tillbaka!/ Flickan Februari

Det finns en reserv

Ytterligare en torsdag har gått i detta kalla novemberrusk. Denna torsdag tillbringades den som alla andra torsdagar i skolan. Yay! Hur lyckligt lottad är jag då? Usch...

Men Maja var uppåt idag i alla fall. Hon har i dag blivit vald till vice sekreterare i elverådet. Grattis Majsan! När jag sa till henne att jag inte kunde förstå att hon tyckte att det var så roligt sa hon "Men fatta Emmelie, det finns en RESERV till mig! Någon jag måste kontakta om jag är sjuk!" Haha, jag ringer Jw när jag är sjuk, det tycker jag räcker...:)

Men dagen har flutit på ganska bra, slutade tidigt och drog direkt till gymmet. Där tränade jag med ingen mindre än SKOLANS NYE VICE SEKRETERARE I ELEVRÅDET! Alltså mer status än så blir det väl inte?;)

Maja<3
Sveriges i särklass sötaste Vice Sekreterare

Nu tänkte jag ta det lungt, kanske plugga lite franska om jag känner för det...

Tänk på att livet är varje timma!/ Flickan Februari

Bloggeliblogg

Hejsan alla människor!


Nu har även jag en blogg:) Har haft en förut om jag minns rätt, men tålamodet räckte inte då... Men nu är det nya tag för Flickan Februari!

Sköt om er, vi hörs!



RSS 2.0