Lite asocial kanske

Fest ja.. Så hette det väl? Inte varit på nån på lääänge. Inte så sugen heller. Jag är ju men Martin:) Haha är det inte ofta så, att man liksom "stänger in sig" i den andra? Oj vad det lät negativt! Men jag menade det inte så:) Det jag menar är att jag tycker att det är skitkul att gå på fest men att jag trivs med att sitta framför tv med min pojkvän på en freddagskväll och inte ser ngt fel med det, jag vill inte ut varje helg. Någon gång ibland räcker för mig.

För att citera min parter och mkt goda vän; Jag känner inget behov av det:)

Onsdag

Bleker slingor i håret, mkt rädd för resultatet! Det kommer att se ut som FAAAN! Men man måste ju prova:)
Och så har jag startat ett stort projekt, jag ska måla och klä om en "telefonstol" ettbord och stol som är samma möbel. SKITJOBBIGT! Men jag hoppas att det blir bra. Nu ska jag nog gå in och väcka Martin och dra med honom in i duschen, för nu har jag hat färgen i i snart en timme och det sotd MAX 45 min...


Måndag

Sitter fortfarande hos Martin:) Han sitter nu i extas över den godisbit han just stoppade i munnen. Hihi pucko<3 Kanske kan tvinga honom att hjälpa mig med bloggen... Hejs!

Nattfilm

Sitter med Martin och tittar på film. Det är typ två timmar kvar på den, börjar bli lite sömnig. tur att den är bra och att jag kan pigga upp mig genom att pussa lite på Pok då och då:) Men nu är martin tillbaka från toabesöket, så nu ska filmen på igen. Godnatt!

Rolig lördag

Jajjemen, idag står det "kul" på schemat! Kvällen ska tillbringas hos Hedda, på drinkparty:) Måste till ICA och köpa lite ingredienser till det... Vet inte än vad jag ska hitta på. Efter det blir det nattbussen till Flen för att sedan krypa ner bredvid Martin och sussa. Åh vilken mys-lördag!

Nu blir det ett till Martin!

Jajjemen, ett litet inlägg till kan jag nog pyssla ihop. De senaste tre dagarna har jag varit helt uppslukad av min nyfunna hobby; virkning! Jag köpte en bok om hur man virkar små söta figurer och sen dess har jag knappt lagt ner virknålen. Det är svårt och krångligt, mycket räkna fel och trassla ihop, men resultatet är mödan värd! Jag gjorde en liten sovkompis till Martin som jag skickade till honom igår, tsm med han bankkort som han visst glömt här;) Han fick den nu i morse, och ringde direkt. Jag låg och sov. Det finns få sätt att vakna upp på som är lika mysiga som när jag får höra din röst älskling<3
Dagens projekt är att duscha, laga cykeln och köpa knappar och garn. Wish me luck!


Den lilla musen bor hos mig och har ännu inget namn, den rosa lilla grisen heter Pie och bor hos Martin.Den lilla grisen heter Pie och bor hos Martin, den lilla musen har inget namn, och bor hos mig:)

Sommarlovstema

Körlektion och sola, det verkar bli ett tema:) Ska med Martin till Stina i morgon kväll och grilla, så myysigt:) Men FÖRST! Sooooola! Ingen lektion dock, men det blir det på måndag. Sista faktiskt. Ska snart städa klart rummet, snaaaart. Fan, det tog typ 20 min innan jag såg golvet där inne, så jäkla mkt prylar och kläder! Men nu börjar det arta sig:)
Ha det bra i värmen!

Svårt att få ihop det

Jag har ju liksom inte mkt att skriva? Idag var jag på risk-ettan, jättetråkigt. Ska snart åka till Djulö med min mor. Funderar på att ringa Martin och se om han är vaken, jag saknar hans röst. Det är varmt som fan. Men som varenda jävla svensk säger; man ska inte klaga! Så jag gör väl inte det. Jag håller käften. Åh vad varmt och mysigt det är!;)

Och VIPS har jag fått ihop ett helt inlägg!

TA-DAAAAAAAAAAAAAAA!

RSS 2.0