Ska

Jag ska blogga, jag ska! Men inte nu:)


Ugglas

Hellu! Ska snart iväg på vårkonsert i Tallåsaulan, men tänkte blogga lite innan:) Läste Martins blogg:) "För att vi kan och vi är bäst". Hihi ja det är vi<3. Matteprov i morgon... Usch! Inte pluggat. Villa att MArtin skulle komma hit idag, men han jobbar visst.. Sakna<3

Dagens tips: Carolina af Ugglas. Varför?! Jag vet inte... Jag gillar henne inte egentligen, men hon har.... nåt? Kolla in själva! 

Nej, du ska jag draaa! Chiao! 

Catch up

London var fantastiskt!! Vi gjorde de tre största turistgrejerna; London Eye, Madame Tussaud's och Picadilly Circus. Men mellan dessa saker gjorde vi naturligtvis massor! Vi var vid Buckingham Palace, gick igenom Hyde Park, var på museum och massa annat. Fyra dagar FULLPROPPADE med aktiviteter, vi var helt sjukt trötta! Allt gick utmärkt, utom att jag glömde passet hemma i kopiatorn (Amanda sa att jag skulle ta med mig kopia på passet, och kopian låg i väskan, men inte passet...) ;) tack Martin för att du ville åka med mig<3

Men nu är det back to reality och vi går ut hårt med matteprov! Yippie kay yay!! Efter det är det prov i latin som står på agendan, ett prov som heter duga. Fi fasen vad mycket det finns att göra! Så därför sitter jag här framför datorn och spelar gitarr och lyssnar på musik:) Är det inte så man pluggar...?

På fredag bär det av till amanda som fyllt 18 år. GRATTIS AMANDA! Vi har köpt present idag, det kommer bli perfekt! Vad det är? Men det kan jag ju inte skriva!! Tänk om hon skulle komma hit och kolla? Inte för att jag tror att hon läser fler bloggar än BlondinBellas (whom I hate for the record).

Skulle vilja avsluta detta med att önska Jw lycka till med halkan i morgon! You go girl!

Chiao!

London here we come!

... och jag har inte alls lika mycket pengar som jag trodde att jag hade... SUG! Men det räcker till resan iaf. Hoppas att det blir liiiite kvar efter iaf?

Det har inte hänt så mycket här alls... Prov och skola som vanligt. Jag och Martin sitter och gör research inför resan och det är faktiskt skiiittråkigt! Men men, jag antar att det måste göras. Jag vill ha popcorn och kramar, inte dataflimmer och knepiga sidor!

Chiao!

RSS 2.0